De voordelen van elektrisch rijden

Dankzij de innovaties op het gebied van autorijden kunnen we steeds geruster op pad gaan zonder onze planeet nog meer te vervuilen. Hoewel de meerderheid nog steeds een auto op fossiele brandstof gebruikt, is de elektrische of hybride auto steeds meer in trek. En dat is goed nieuws, want elektrisch rijden is de toekomst voor een duurzamere levensstijl en een schonere planeet.

Je auto opladen met Easee is goedkoop en eenvoudig!

Oké, de aanschaf van een elektrische auto is nog vrij prijzig, maar wist je dat het opladen van je auto heel eenvoudig en bovendien zo goedkoop mogelijk kan? Easee is een laadpunt dat je thuis kunt installeren en is tevens de slimste lader op de markt. Heb je namelijk een energiecontract bij Tibber, dan werken de Easee laadpaal en de Tibber-app samen, zodat jij te allen tijde tegen de laagste tarieven je auto oplaadt. Zo ben je dus uiteindelijk goedkoper uit dan wanneer je benzine of diesel tankt.

Stiller, schoner, duurzamer

Er zijn genoeg redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Een elektrische auto gaat nog decennia lang mee, terwijl auto’s die op fossiele brandstof rijden vanaf 2035 niet meer verkocht mogen worden. In sommige steden mag je met oude auto’s op dit moment al niet eens meer komen. Het is dus echt de moeite waard om te investeren in een schonere planeet en een duurzame toekomst voor jezelf en de generaties na ons.

Sociale duurzaamheid

radon